Aritkeltype: Luierzakken

functie: Carrying baby dingen
    pakket: 1 ST luiertas
    kenmerken:
    grote Capaciteit-Smart organizer systeem kenmerken aparte opbergvakken, u kan nemen in de melk fles, waterfles, babykleertjes, babyluiers, handdoek zodat op in verschillende aparte zakken.
    Multi Functie-U kunt deze tas als rugzak en handtas. het is zeer elegant en geschikt voor vele gelegenheid zoals winkelen, restaurant, reizen etc. ook met een waterdichte pocket.
    na verkoop-Een kwaliteit probleem, neem gerust contact us. zullen We pakket of terugbetaling voor u. het is onze bedoeling om de BESTE klantenservice op Ali Express.
    betaling: wij accepteren western union, qiwi portemonnee, creditcard en Alipay via beveiligde betaling processor ESCROW op 24-uursmuseum.nl. verzending: 1. wij verzenden uw items binnen 3-5 werkdagen na 24-uursmuseum.nl gegarandeerd uw geld is veilig en trouwe. 2. verzendmethode: China Post (Gratis Verzending), ePacket, EMS, DHL, TNT zijn geaccepteerd. levertijd: 15-20 werkdagen (Japan, Singapore, Zuid-korea, Maleisië) 15-35 werkdagen (West Euro, Oost-euro, Oceanië, Midden-oosten, Noord-amerika) 35-45 werkdagen (Zuid-amerika, Afrika, Zuid-afrika) 45-60 werkdagen (Rusland) Terugkeerbeleid en Terugbetaling: na ontvangst de items, er een eenvoudigste manier om de problemen over de kwaliteit, hoeveelheid, verschil met de beschrijving of sturen het verkeerde item. stuur ons e-mail. wij antwoorden u binnen 1 werkdagen en supply minstens twee oplossingen u. het is onze eer om u een compleet, probleemloze en plezierige shopping ervaring. klik uw toetsenbord en sturen het, zo gemakkelijk. Feedback We waarderen uw feedback, als je gelukkig voelen over de winkelen, laat ons een positieve feedback met 5 starsPlease laat negatieve feedback niet gemakkelijk. als u bot tevreden over onze producten of service, gelieve ons eerst, wij u een goede oplossing in een korte tijd. wij elke inspanning te laten voldoen met uw aankoop.

Tags: Goedkoop Mode Mummie Moederschap Luiertas Merk Grote Capaciteit Luier Tas Rugzak Designer Verpleging Zak voor Babyverzorging, Hoge Kwaliteit Mode Mummie Moederschap Luiertas Merk Grote Capaciteit Luier Tas Rugzak Designer Verpleging Zak voor Babyverzorging, Chinese Luiertassen Leveranciers.