Schoenmaat: 6.5, 7, 8, 8.5, 9.5, 10, 11, 12
Merknaam: Love Myun
Bovenmateriaal: Mesh (Air mesh)
Eigenschap: Breathable,light
Afdichtingen: Veterschoenen
Materiaal buitenzool: Rubber
Lijnmateriaal: Steekwerk
Modelnummer: 456
Seizoen: Spring/Autumn
Binnenzool Materiaal: EVA
Patronen: Solid
Fit: Fits true to size, take your normal size
Schoenen Type: Basic
Afdelingsnaam: Adult
Aritkeltype: Dagelijkse schoenen
Department Name: Adult
Item Type: casual shoes
Shoes Type: Basic
Outsole Material: Rubber
summer shoes: men summer shoes
shoes summer: men running shoes
men sneakres shoes: casual shoes
men casual shoes: men mesh sneakers

• over verzending
    wij u de product door Gn-bericht Luchtpost of Epacket u. frankrijk, spanje, nederland en Chili wij gestuurd 24-uursmuseum.nl verzending voor u. Als u sneller verzending, kies DHL, FedEx, Aramex, EMS, en wij het verzonden binnenkort.
    1 pakket zal worden verzonden in 1-5 dagen na wij uw geld.
    2. voorkomen deel van belastingen, we kunnen verklaren een lagere waarde.
    3. Als u niet uw pakket volgen, Pls contact, wij helpen u de informatie en contact de postkantoor. en wij best voor u doen. hier is de referentie levertijd:
    Levertijd
    land
    verzending Dagen
    rusland
    frankrijk
    UK
    spanje
    nederland
    andere Europese land
    over Terugbetaling of Opnieuw
    1. U kunt contact als de tracking informatie van uw pakket niet update in een lange tijd, we u helpen contact de postkantoor te controleren, als uw pakket verloren, kunnen we opnieuw of terugbetaling u alle geld.
    2. wanneer u onze pakket, als u niet tevreden onze producten, neem contacten me in 24-uursmuseum.nl eerste (Dan niet open geschil eerste), we zal uw probleem totdat uw tevreden. Als we kan niet uw probleem of u niet tevreden, dan kunt u open geschil. Bedankt voor u begrip.

Tags: Goedkoop Mannen Schoenen 2018 Mode mesh Lichtgewicht Ademende casual schoenen mannen comfortabele zachte outdoors mannen sneakers456, Hoge Kwaliteit Mannen Schoenen 2018 Mode mesh Lichtgewicht Ademende casual schoenen mannen comfortabele zachte outdoors mannen sneakers456, Chinese Mannen Casual Schoenen Leveranciers.