Leeftijd: >8 Years
Product Type: DC Motor
Rated Voltage: 48 (V)
Rated Current: 0.5(A)
Rated speed: 2200-2500 (rpm)
Rated torque: 250 (NM)
Dimensions: 125 * 154 (mm)

• We zijn echt formele geregistreerde TIMEHARVEST bedrijf de echte officiële 24-uursmuseum.nl winkel : 24-uursmuseum.nl/store/607318
    WELKOM om Mijn Winkel Grondstoffen, concurrerende Prijs, klant Eerste!
    uw business met mij zal een aangename ervaring voor u. ik ben gewijd aan vreugde, veilig en top-kwaliteit producten voor u. alle producten Ik bieden in mijn winkel komen met mode stijl, superieure kwaliteit maar goedkopere prijs alle tijd. wanneer u volgorde, aarzel niet om meer gedetailleerde eisen je wilt, en dan zal Ik de goederen voor u mogelijk. eerst, we zaken doen; volgende keer, we vrienden worden u genieten van het hele proces!
    Vermogen: 370 (W) Product Type: DC Motor nominale Spanning: 48 (V) nominale Stroom: ≤ 5 (Een) nominale snelheid: 2200-2500 (rpm) nominale koppel: 250 (NM) afmetingen: 125*154 (mm)
    wij bieden goede kwaliteit PC Board, Video Game, Multi Game, Multi Cartridge, automaat, Flipperkast, Kiddy Rides, ABS kast beschikbaar voor 21 " ~ 25 " monitor, zware stalen kast voor 25 " ~ 29 " monitor met Jamma connector, en sommige onderdelen, Muntvangers, drukknop, joystick, etc. Voor speelautomaten.

Tags: Goedkoop Goede Kwaliteit DC MOTOR Kraan game machine motor voor Kraan game machine Prijs Klauw Speelgoed Beer Fun Vangst machine UFO Catcher, Hoge Kwaliteit Goede Kwaliteit DC MOTOR Kraan game machine motor voor Kraan game machine Prijs Klauw Speelgoed Beer Fun Vangst machine UFO Catcher, Chinese Speelhalautomaten Leveranciers.

• Psycho 2033

Uitstekende product kwaliteit adviseer IK het