Anime Kyoukai geen Kanata Voorbij de Grens Akihito Kanbara Cosplay Kostuum

Source: Fair Tail

• Product Staat: nieuwe
    verzending Meyhods: door China Post Air/EMS
    Levertijd: 15-26days (CPAM (GRATIS)), 5-13days (EMS)
    kunt u me uw hoogte, borst, taille, heup maten, kunnen we voor u
    over Product
    alle onze producten zijn hetzelfde als wat 's tonen. (gelieve accepteren dat zou er kleine verschil vanwege licht in fotograferen.) wat je ziet is wat je zou krijgen. als u zorg details een lot, controleer onze gedetailleerde 's als zorgvuldig mogelijk. we proberen ons best om u de rondom foto 's van onze product.
    ongeveer Verzendadres
    zorg dat de adres u zetten wanneer plaatsen orders in 24-uursmuseum.nl rechts is. wij zouden item om de adres links in 24-uursmuseum.nl. als het gebeurt dat u wilt de adres, schrijf in 24-uursmuseum.nl orde note.
    over Pakket
    alle onze producten zou onderzocht voor verzending en zou goed worden verpakt in case zou het beschadigd in verzending.
    over Verzending Methoden en Verzending Dagen
    ontvangst van uw bestelling, we zouden regelen verzending binnen 3 dagen. als u wilt schip door China Post Luchtpost die gratis, zou het langer tijd aankomen. het is ongeveer 15 30 dagen. (aandacht: Turkije en Brazilië kopers dan niet kiezen deze methode sinds het niet kan aankomen in Turkije en brazilië.) als u wilt de item meer snel, je kon kiezen DHL of EMS. nemen USA als voorbeeld, het zou ongeveer 5 tot 7 dagen om door EMS en 3 5 dagen door DHL. als u wilt track uw bestelling, kan je naar de order details of Mail voor ch ecking. zodra wij het pakket, de rederij regelt wanneer het pakket verzonden. dus wacht het pakket aankomen. als het langer duurt dan verwachten, vertel ons en we zouden controleren en haast rederij.

Tags: Goedkoop Anime Kyoukai geen Kanata Voorbij de Grens Akihito Kanbara Cosplay Kostuum, Hoge Kwaliteit Anime Kyoukai geen Kanata Voorbij de Grens Akihito Kanbara Cosplay Kostuum, Chinese Leveranciers.