21917

Merknaam: JA-HELY
Modelnummer: JH1327-2-3
Type: gas sampling

• wij zijn professionele labware leverancier van China. wij zijn Alibaba Gold leverancier!
    Belangrijk Voordat U Bestelling:
    1. *** de kopers moeten mogelijk importeren belasting en relatieve vergoeding ***
    2. Als u kopen grote hoeveelheid, gelieve ons voor lagere prijs.
    3. we de goederen door koerier (UPS, FEDEX, DHL...) behalve Rusland, die veel sneller dan Post Luchtpost.
    3L PVF gas sampling tas met PTFE klep Voor corrosieve gas of Vos sampling
    Er is silicon rubber septum in de top van valve voor injecteren.
    Materiaal van de tas: PVF film.
    Materiaal van valve: PTFE
    Max. druk: 3Kpa
    Met uitstekende corrosiebestendigheid, lage adsorbability. Kan worden gebruikt voor corrosieve gas of vloeistof, voor PPM grade analyze en Vos bemonstering.
    In deze 24-uursmuseum.nl winkel, kunt u vinden de lijsten voor 0.2/0.3L, 0.5L, 1L, 2L, 3L, 5L.
    We kunnen custom fabricage 0.1L om 10L PVF gas sampling zakken met een of twee verschillende valve/stopcock. Als je niet vinden geschikt size/vorm tas in onze 24-uursmuseum.nl winkel, gelieve ons voor Custom manufacturing.

Tags: Goedkoop 5 stks/partij 3.0L PVF gas sampling tas met PTFE klep voor corrosieve gas of Vos sampling, Hoge Kwaliteit 5 stks/partij 3.0L PVF gas sampling tas met PTFE klep voor corrosieve gas of Vos sampling, Chinese Medische Wetenschap Leveranciers.