2 wielen (inclusief ABEC-9 lagers)! Gratis verzending 110mm stunt scooter wielen, rollers ski wielen, scooter wielen 2 wielen (inclusief ABEC-9 lagers)! Gratis verzending 110mm stunt scooter wielen, rollers ski wielen, scooter wielen 2 wielen (inclusief ABEC-9 lagers)! Gratis verzending 110mm stunt scooter wielen, rollers ski wielen, scooter wielen 2 wielen (inclusief ABEC-9 lagers)! Gratis verzending 110mm stunt scooter wielen, rollers ski wielen, scooter wielen 2 wielen (inclusief ABEC-9 lagers)! Gratis verzending 110mm stunt scooter wielen, rollers ski wielen, scooter wielen 2 wielen (inclusief ABEC-9 lagers)! Gratis verzending 110mm stunt scooter wielen, rollers ski wielen, scooter wielen

Type: Stuurwiel
Modelnummer: MH-110MM
is_aangepast: Ja
Merknaam: Canniday
Material: 6063 alloy core with SHR PU
Color: anodizing
Hardness: 88A
Bearing: 608-standard ABEC-9 bearings
Processing Technique: Made by CNC machining
Quantity:

• wij zijn een professionele fabrikant van scooters, schaatsen, roller fabrieken sportartikelen. indien nodig, gelieve ons. dank u! Type: Professionele stunt skateboard wielen materiaal: Polyurethaan 6063 legering core met SHR maat: 110mm x 24mm kleur: Zwart hardheid: 88A hoeveelheid: 2 stks/partij lagers: Standaard 608ABEC-9 lagers sterk kwaliteit producten, het je keuze!
    over Ons: wij zijn een professionele fabrikant van scooters, schaatsen, roller fabrieken sportartikelen. scooter onderdelen aluminium kern scooter wielen. 6063 gemaakt de wielen met aluminium kern en super hoge rebound PU. nucleus uitstekende ontwerp, goede kwaliteit en goede grip. alle componenten zijn geproduceerd in onze eigen apparatuur en welkom bij de monsters te testen onze scooter en scooter onderdelen! feedback 1 tevredenheid is ons doel, en het afhankelijk onze klanten tevredenheid en te slagen, dus je positieve feedback is ons erg belangrijk. dan, als u tevreden met de items laat positieve feedback in de website, dankuwel! gelieve ons vóór negatieve of neutrale feedback. wij zullen met u om eventuele problemen. 1. WERELDWIJD VERZENDING. (Behalve sommige landen en APO/FPO) 2. bestellingen worden na betaling verificatie. 3. We alleen bevestigd om adressen. uw bestelling adres MOET uw verzendadres 4. SERVICE TRANSIT is verstrekt door de drager en uitsluit weekends en feestdagen. kan transittijden variëren, vooral tijdens de feestdagen. 5. Als u niet uw zending binnen de geschatte tijdsbestek, gelieve ons. wij de zending en u zodra mogelijk met een antwoord. ons doel is klanttevredenheid! 1. u 7 dagen om contact en 30 dagen om het terug de datum het was ontvangen. als dit item in uw bezit meer dan 7 dagen, het is beschouwd gebruikt en ZULLEN WE NIET GEVEN U Een TERUGBETALING OF VERVANGING. er zijn GEEN UITZONDERINGEN! verzendkosten is beer door koper. 2. Alle geretourneerde artikelen MOETEN in de originele verpakking en MOET u ons de scheepvaart tracking-nummer, specifieke reden voor de terugkeer, en je po #. 3. zullen Wij UW VOLLEDIGE BETALING na ontvangst van het item in originele staat en verpakking met alle onderdelen en accessoires inbegrepen, NA ZOWEL Koper ALS Verkoper de transactie te annuleren van 24-uursmuseum.nl. OF, je kan kiezen om een vervanging. 4. zullen We alle verzendkosten als het product () is (zijn) niet als geadverteerd. 1. 12 maanden fabrieksgarantie voor defecte items (exclusief artikelen beschadigd en/of misbruikt na ontvangst). accessoires komen met een 3-month garantie. 2. Defecte items MOET WORDEN gemeld en geretourneerd binnen de garantieperiode (en in de originele verpakking, als mogelijk). u moet ons vertellen wat het defect is en geef ons uw ordernummer. WE NIET REPARATIE OF VERVANGEN ITEMS MET EEN VERLOPEN GARANTIE. u akkoord met alle bovenstaande genoemde beleid bij bestelling op 24-uursmuseum.nl! wij handhaven hoge normen van uitmuntendheid en streven naar 100% klanttevredenheid! Feedback is erg belangrijk Wij verzoeken u contact onmiddellijk VOOR u ons neutrale of negatieve feedback, zodat we naar tevredenheid adres uw zorgen!

Tags: Goedkoop 2 wielen (inclusief ABEC 9 lagers)! Gratis verzending 110mm stunt scooter wielen, rollers ski wielen, scooter wielen, Hoge Kwaliteit 2 wielen (inclusief ABEC-9 lagers)! Gratis verzending 110mm stunt scooter wielen, rollers ski wielen, scooter wielen, Chinese Scooter Onderdelen & Accessoires Leveranciers.