10 stks KWAM TOP432NA Klonen vervanging garagedeur Afstandsbediening 433 MHz

10 stks KWAM TOP432NA Klonen vervanging garagedeur Afstandsbediening 433 MHz

€62.10
Op voorraad
2503

Merknaam: Iremotemaster

 • toepassing
  de afstandsbediening Compatibel met: KWAM TOP 432NA verpakking
  verpakking Details: universele pakket kennisgeving
  de afstandsbediening is dezelfde functie als uw originele afstandsbediening als u verliezen de originele specificatie, laat ons weten en wij sturen instructies u wanneer je een order onze Diensten
  Terugkeerbeleid: Rendement geaccepteerd als product niet zoals beschreven, koper betaalt verzendkosten; of houden de product & eens terugbetaling met verkoper. bedrijf Informatie
  Shenzhen Jos Technologie Co ltd is een professionele leverancier van security producten, zoals garagedeur afstandsbediening, alarm detector, garagedeur bedieningspaneel ect, aanbieden wereldwijd klanten security producten met hoge kwaliteit, concurrerende prijs en goede diensten na verkoop.
  welkom Distributeur, resellers om onderzoek.
  OEM/ODM orde accepteren! gedetailleerde Beelden
  DIE AFSTANDSBEDIENING ZAL Ik ONTVANGEN? de afstandsbediening die u ontvangt wordt wees naar door pijlen als het is een compatibele afstandsbediening of afgebeeld op eigen als het een echt afstandsbediening. WAT IS Een COMPATIBELE AFSTANDSBEDIENING? een compatibele afstandsbediening is een aftermarket afstandsbediening niet geproduceerd door de dezelfde fabrikant als de originele maar zal compatibel met uw motor. er zoveel aftermarket afstandsbediening hebben dezelfde of soortgelijke remote vorm, zorg dat de afstandsbediening merk en model voordat bestellen HOE WEET Ik BEN IK INKOOP DE JUISTE REMOTE? zorgen compatibel, ervoor uw originele afstandsbediening is afgebeeld in de belangrijkste beeld en uw motor maken en model is genoemd in compatibiliteit in de beschrijving. als u nog onzeker, vraag ons voor hulp. WAAROM HEEFT DE REMOTE HEBBEN MEER DAN EEN KNOP? de extra knoppen zijn gebruikt worden geprogrammeerd om andere deuren als sommige woningen kan een gate en meerdere garagedeuren. WAAROM IS ER KRASSEN OP DE VOORKANT VAN MIJN REMOTE? meeste onze afstandsbedieningen hebben een blauwe beschermfolie op de front voorkomen krassen, gelieve schil weg deze film onthullen een metalen afwerking. ONTVANG Ik INSTRUCTIES? meeste instructies kan worden gevonden op Beschrijving voor een compatibele afstandsbediening, programmering methode alle hetzelfde als uw originele afstandsbediening, u kunt verwijzen uw originele handleiding of seach op google ZAL DE AFSTANDSBEDIENING KOMEN MET Een BATTERIJ? ja, alle afstandsbedieningen zijn voorzien een batterij. WAT Ik MOET WETEN OVER DE PRIJS? door verschillende land beleid, invoerrechten, belastingen of lading kan veroorzaakt zijn niet inbegrepen in de prijs. die opgeladen zijn koper verantwoordelijkheid. groothandel/Bulk bestelling kan korting bieden, voor meer detail, neem contact de sales.

  Tags: Goedkoop 10 stks KWAM TOP432NA Klonen vervanging garagedeur Afstandsbediening 433 MHz, Hoge Kwaliteit 10 stks KWAM TOP432NA Klonen vervanging garagedeur Afstandsbediening 433 MHz, Chinese Deur Afstandsbediening Leveranciers.

 • Recensies (1)

  • Nostrovskaya87

   Levering in 15 dagen naar Frankrijk. Goede kwaliteit. Verkocht met originele verpakking. IK raden de verkoper. 10/10

  Schrijf uw recensie

Gerelateerde producten