Aritkeltype: Massage & Ontspanning
Merknaam: googooms
Toepassing: Waist
Materiaal: ABS

• 1 stks Lendensteun Massager Terug Chiropractie Brancard Gezondheid Apparatuur Chiropractie Massage Body Relax Wervelkolom Brancard
    Feature: De Rug Massage Magic is ontworpen om stretching uw back gemakkelijk, veilig, affortable en plezierig. Gemakkelijk te gebruiken thuis behandeling voor wervelkolom problemen. Preventieve zorg apparaat voor uw wervelkolom. Multi-level aanpassing arch voor groter bereiken. Compact design & draagbare-kan mooi passen in bagage. Hoge kwaliteit en duurzame materialen Het wordt gebruikt om hulp: Verlichten chronische rugpijn Juiste posturale onevenwichtigheden Herstellen de natuurlijke kromming van de rug Verbeteren flexibiliteit in schouder en rug spier. Inleiding: Verknoopt is opgewonden om de Terug Massage Magic. Gemaakt van zeer taai ABS plastic, de Magie Terug lendensteun kenmerken 3 verschillende instellingen om volledig stretch en verlichten pijn in de onderrug. Gewoon gebruik voor 5 minuten, twee keer per dag voor optimale resultaten. De Magie Terug Ondersteuning is ontworpen om stretching uw back gemakkelijk, veilig, betaalbaar, en plezierig. het is gebruikt om helpen verlichten chronische rugpijn, correct posturale onbalans, herstellen de natuurlijke kromming van de rug en verbeteren flexibiliteit in schouder en rug spieren. Verstelbare om 3 verschillende niveaus, gewoon vast aan de een die past u de meest, leg het op de vloer voor u om stretch, bed wanneer u rust, of zelfs zet het op een stoel wanneer je zit voor lange uren! Verzending 1. bestellingen worden verwerkt binnen 5 dagen na uw betaling bevestigd. Tracking informatie zal meestal worden bijgewerkt binnen 72 uur. De verzending manier van kleine packet zou zonder tracking informatie na het laat de originele land, dus de tracking informatie niet update sindsdien. 2. wij verzenden al onze producten wereldwijd door de verzending manier u kiezen of een snellere verzending manier. Nadat we uw items, Het moet ongeveer 15-90 dagen (meer of minder) naar uw land door China Kleine Packet in algemene. voor China Geregistreerde Packet (China Air Parcel), zal 25-60 dagen aankomen. Kan het afhankelijk van de lokale inklaring die kunnen we niet controleren. 3. onze prijs is inclusief Belastingen, BTW of andere verborgen kosten, wij zijn niet verantwoordelijk voor douanerechten. 4. We alleen verzenden naar het adres in uw bestelling. Vergeet aub niet om de juiste contactgegevens (Naam, Adres, Telefoon etc.) wanneer u uw bestelling plaatsen. Dan, als je wilt veranderen uw adres, vertel ons onmiddellijk. Internationale verzending is zeer moeilijk te voorspellen, Zodra het was sturen, kunnen we niet veranderen het meer. Producten De beelden zijn alleen voor uw referentie, meer info, zie de feedback. Contact ons 1. als u vragen of eisen, neem dan gerust contact met ons direct. 2. u kan contact opnemen via ons een bericht op 24-uursmuseum.nl of mail ons. 3. We zijn bereid om met je praten en bouwen een goede/lange termijn business. Onze werktijd is: Maandag tot Zaterdag (behalve feestdagen): Beijing Tijd: 09: 00-18:00; New York Tijd 20:00-05:00; Melbourne Tijd 12:00-21:00; London Tijd 01:00-10:00. We SNEL ANTWOORDEN u na we terug te werken. Feedback 1. koper vroeg bevestiging zal zeer gewaardeerd worden na ontvangst van de items 2. als u tevreden bent met onze item of service, geef ons positieve feedback met 5 sterren. En we zullen gelukkig en waarderen uw vriendelijke ondersteuning.

Tags: Goedkoop 1 stks Lendensteun Massager Terug Chiropractie Brancard Gezondheid Apparatuur Chiropractie Massage Body Relax Wervelkolom Brancard, Hoge Kwaliteit 1 stks Lendensteun Massager Terug Chiropractie Brancard Gezondheid Apparatuur Chiropractie Massage Body Relax Wervelkolom Brancard, Chinese Massage & Ontspanning Leveranciers.