Schoenmaat: 5, 6, 6.5, 7.5, 8.5, 9
Afdelingsnaam: Adult
Afdichtingen: Veterschoenen
Heel Height: Lage (1 cm-3 cm)
Lijnmateriaal: Neoprene
Modelnummer: WSF33
Fashion Element: Shallow
Seizoen: Spring/Autumn
Fit: Past qua maat, nemen uw normale grootte
Merknaam: BOMIMI
Patronen: Solid
Bovenmateriaal: Canvas
Binnenzool Materiaal: Latex
Season: spring summer autumn winte

• Over Betaling
    Gewoon vertrouwen op ons betalen via 24-uursmuseum.nl Escrow via credit card, Visa, MasterCard, QIWI, western Union en Bank Transfers. internationale Kopers Let op: invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. Deze kosten zijn de koper verantwoordelijkheid. Controleer uw land douanekantoor te bepalen of deze extra kosten zullen voorafgaand aan het kopen.
    Over Verzending We verzenden wereldwijd door 24-uursmuseum.nl Verzending, Post Air Mail, EPacket, EMS, UPS, DHL, e-PACKET enzovoort. We zijn niet in staat om de levertijd, omdat het is verwerkt door derden service Maar het het pakket niet aankomen met in verwachte tijd neem contact met ons, Wij helpen u om het te volgen en geven u een tevreden antwoord Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele douanerechten of import belasting Er is een bepaalde bescherming tijd in de cargo transport Als de bescherming tijd zal vervallen Zullen We verlengen de bescherming voor u Tips: 1. boven Levering Datum Is Alleen Voor Referentie, Soms Zal Worden Vertraagd Door Feestdagen, Festivals, Slecht Weer, douane, Etc. 2. post Air Mail Naar Oost-Europese Landen, Zuid-Amerikaanse Landen Kan Langer Dan 60 Dagen.

Tags: Goedkoop BOMIMI Vrouwen Canvas Schoenen Vrouw Gevulkaniseerd Schoenen Lace up Toevallige Dames Schoenen Vrouw Sneakers, Hoge Kwaliteit BOMIMI Vrouwen Canvas Schoenen Vrouw Gevulkaniseerd Schoenen Lace-up Toevallige Dames Schoenen Vrouw Sneakers, Chinese Vrouwen Vulcaniseer Schoenen Leveranciers.