Schoenmaat: 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41
Seizoen: Spring/Autumn
Binnenzool Materiaal: PU
Lijnmateriaal: PU
Fit: Past qua maat, nemen uw normale grootte
Fashion Element: Butterfly-knot
Afdelingsnaam: Adult
Aritkeltype: Lage schoenen
Closed mode: Set foot
Size: 35 36 37 38 39 40 41
style: Europe and America
Popular elements: Shallow bow
Heel height: Flat heel (less than or equal to 1 cm)
Color classification: Green, red, Camel
Season of listing year: Spring 2019
Applicable scenario: daily

• \\
    \\
    betaling
    24-uursmuseum.nl accepteren: Creditcard (Visa), Western Union, T/T, WebMoney, Qiwi Portemonnee, brazilië Boleto .
    als u niet weet hoe uw bestelling betalen, open de volgende links, 24-uursmuseum.nl service persoon zal u helpen het probleem:
    zending
    We zijn gebaseerd in China, we via E-PACKET om VS, UK, Canada, frankrijk, duitsland, australië... en China post luchtpost naar andere landen. bestellingen naar Brazilië, chili, Peru, Saudi Arabië, israël en andere Zuid-amerikaanse landen langer tijd. wacht in geduld.
    Douanerechten
    kopers verantwoordelijk voor alle douanerechten opgelopen. (24-uursmuseum.nl Beleid)
    '

Tags: Goedkoop 2019 Nieuwe Lente Dame Flats PU Leer Ballet Flats vrouwen Schoenen Europese en Amerikaanse Stijl Vlinder Knoop Ondiepe Ronde hoofd, Hoge Kwaliteit 2019 Nieuwe Lente Dame Flats PU Leer Ballet Flats vrouwen Schoenen Europese en Amerikaanse Stijl Vlinder Knoop Ondiepe Ronde hoofd, Chinese Vrouwen Flats Leveranciers.