grootte: S, M, L, XL, XXL, XXXL
Mouwlengte (cm): Mouwloos
Seizoen: Zomer
Halslijn/kraag: V-neck

• Internationale Kopers Let op:
    Invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs of verzendkosten. Deze kosten zijn de koper verantwoordelijkheid.
    Controleer met uw land douanekantoor te bepalen wat deze extra kosten zullen voorafgaand aan het bieden/ kopen.
    Item zal worden verzonden naar 24-uursmuseum.nl koper afleveradres ALLEEN, dus bevestig uw beschikbare adres op 24-uursmuseum.nl voordat betalen via Alipay.
    Maar soms internationale levering is sterk afhankelijk van het Koeriersbedrijf en lokale gebruiken/rechten. Als u niet ontvangt uw item op tijd,
    Neem onmiddellijk contact met ons voor verdere hulp. Dank u voor uw begrip.
    Verzendmethode:
    De items worden verzonden door China Post, het zal 15-25 werkdagen van verzending.
    De items worden verzonden door USPS naar DE VS, Absoluut Veilig! ELK PAKKET HEBBEN TRACKING NUMMER. Het zal 7-12 werkdagen van verzending.
    Wij leveren ook met DHL, UPS, EMS express verzending, maar je moet meer betalen geld voor express verzending. Als u express lijndienst, neem contact met ons voordat order (Telefoon zijn must voor internationale express verzending, als u express verzending service, let op uw Telefoon wanneer uw betaling.)

Tags: Goedkoop 2019 Vrouwen Elegante Sexy Mouwloze Party Avond Speciale Gelegenheid Schede Ingericht Vestidos Jurk Zomer Bodycon Jurk Plus Size, Hoge Kwaliteit 2019 Vrouwen Elegante Sexy Mouwloze Party Avond Speciale Gelegenheid Schede Ingericht Vestidos Jurk Zomer Bodycon Jurk Plus Size, Chinese Jurken Leveranciers.