grootte: S, M, L, XL
Lengte jurken: Vloerlengte
Geslacht: Vrouwen

• Kenmerken:
    Fashion design, 100 cm Merk Nieuwe, hoge Kwaliteit!
    Materiaal: P Olyester
    Stijl: Off Shoulder Cocktail Party lange jurk
    Kleur: Navy
    Maat: S M L XL
    Pakket Inbegrepen: 1 * Jurk
    OPMERKING: Er is 2-3 cm verschil volgens handmatige meting.
    Gelieve de meting grafiek zorgvuldig voordat je koopt het item.
    1 inch = 2.54 cm
    Let op: een lichte kleur verschil moet aanvaardbaar te wijten aan het licht en scherm.
    1. wij accepteren alleen PayPal.
    2. alle belangrijke creditcards worden geaccepteerd via beveiligde betaling processor PayPal.
    3. betaling moet ontvangen zijn binnen 7 werkdagen van de veiling sluiten.
    4. wij verzenden naar uw 24-uursmuseum.nl of Alipay adres. Zorg ervoor dat uw 24-uursmuseum.nl en Alipay adres correct is voordat u betalen.
    Item zal worden verzonden naar koper Ebay afleveradres ALLEEN, dus bevestig uw beschikbare adres op Ebay voordat betalen via paypal. maar soms internationale levering is sterk afhankelijk van het Koeriersbedrijf en lokale gebruiken/rechten. Als u niet ontvangt uw item op tijd, neem onmiddellijk contact met ons voor verdere hulp. Dank u voor uw begrip.

Tags: Goedkoop 2018 Nieuwe Off Shoulder Mesh Jurk Vrouwen Zomer Lange Maxi Jurk See Through Clubwear Prom Avond Party Beach Holiday Zonnejurk, Hoge Kwaliteit 2018 Nieuwe Off Shoulder Mesh Jurk Vrouwen Zomer Lange Maxi Jurk See Through Clubwear Prom Avond Party Beach Holiday Zonnejurk, Chinese Jurken Leveranciers.