Win10 Compatibel 15.4 inch 4 draads resistive USB touch screen panel overlay kit, monitor touch screen 15.4 met USB controller Win10 Compatibel 15.4 inch 4 draads resistive USB touch screen panel overlay kit, monitor touch screen 15.4 met USB controller

Interfaces: USB
Type: Resistive
Pakket: Ja
Merknaam: HAINA TOUCH
Modelnummer: HNT15.4
Productstatus: Voorraad
Schermgrootte: 15.4"

• Win10 Compatibel 15.4 inch 4 draads resistive USB touch screen panel overlay kit, monitor touch screen 15.4 met USB controller
    Opmerking:
    Pakket Omvat:
    1 x Touch Screen
    1 x USB Controller + lijm rubber
    Wij zijn de Touch Screen En POS Systeem Fabrikant, we hebben 8 jaar ervaring in product ontwikkeling en productie. We hebben 5 inch tot 32 inch Resistive Touch Screen, gewoon gerust contact ons wat je wilt. OEM ODM service welkom. Omdat 24-uursmuseum.nl update regel, al onze vorige item links is verwijderd, we hebben alleen om deze nieuwe item link. U kunt zien onze feedback verleden 3 jaar in 24-uursmuseum.nl. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Garantie: 1 Jaar Garantie; Elke Touch Screen heeft kritisch getest voor verzending geschiedt, en bevestigen het perfect kan werken 100%. Neem dan gerust bestelling plaatsen; Grote hoeveelheid in voorraad en uit in 3 werkdagen na bevestiging betaling. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 1. algemene Beschrijving 4-wire analoge resistive touch technologie is geschikt voor toepassingen die gemak van integratie, laag stroomverbruik, lichtgewicht, draagbaarheid, kosteneffectiviteit en compact mechanisme. Betaalbare, duurzaam en veelzijdig, de 4-draads resistive touch screens zijn voornamelijk gebruikt in mobiele toepassingen, zoals smartphones, Pda 'S, e-boeken, web pads, digitale camera's, GPS, en andere consument of office electronics.

Tags: Goedkoop Win10 Compatibel 15.4 inch 4 draads resistive USB touch screen panel overlay kit, monitor touch screen 15.4 met USB controller, Hoge Kwaliteit Win10 Compatibel 15.4 inch 4 draads resistive USB touch screen panel overlay kit, monitor touch screen 15.4 met USB controller, Chinese Touchscreen Panelen Leveranciers.