Pakket: Ja
Merknaam: OPEN-SMART
Products Status: Stock

• beschrijving
    de USB LED/Fan Driver module kan een mini USB LED (power tot 5 W) en USB fan (power tot 2.5 W). de helderheid en de snelheid worden aangepast via PWM wiens frequentie moet minder dan 20 kHz.
    het is compatibel met Ar duino/AVR/ARM/PIC. In het pakket, de USB LED module wiens licht kleur is wit nominale op 0.35 W en kan als nachtlampje. het kan in de portemonnee of hangen aan de sleutelhanger zodat het gemakkelijk te carry.
    kenmerken 1 SCM systeem kan staat de USB LED dimmen
    2 voeding voor 4.5 ~ 5.5VDC
    3 Interface logic niveau kan 3.3 V/5 V;
    4 Standaard elektronische bricks interfaces, gemakkelijk te gebruiken foto deel Lijst ( schema en programma worden verzonden via e-mail, Gelieve ons)
    1 x USB LED/Fan Driver
    1 x USB LED
    Let op Dat Als u kiezen de EPacket of China Post Geregistreerde Luchtpost, We kan gebruik 24-uursmuseum.nl Standaard Verzending Om het pakket voor u. Omdat 24-uursmuseum.nl Standaard Verzending is veiliger en sneller, weet het.
    Als we schip item door express, zoals DHL, EMS, UPS, fedEx of andere express methode, Je moet betalen Douane Belasting volgens uw land wet.

Tags: Goedkoop USB LED/Fan Driver Kit Driver Module Traploze/Dimmen + USB LED Module voor Arduino/AVR/ARM/PIC, Hoge Kwaliteit USB LED/Fan Driver Kit Driver Module Traploze/Dimmen + USB LED Module voor Arduino/AVR/ARM/PIC, Chinese Industriële Computer & Accessoires Leveranciers.