grootte: S, M, L, 2XL, XL
Afdichtingen: Drawstring
Material Technology: AIRPOLAR 100
Modelnummer: HAMF92264
Fit: Past qua maat, nemen uw normale grootte
Merknaam: Toread
Aritkeltype: Full Length
Sport: Kamperen & Wandelen

• (1) maat Gelieve lees maattabel voor aankoop! Verschillende landen hebben verschillende maten, kies de grootte volgens uw voetlengte. Als items die u ontvangen zijn niet geschikt voor uw maat, pls gerust contact ons snel. Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele invoer douanerechten, maar meestal kunnen we verklaren de lagere waarde te helpen betalen minder of zelfs niet worden belast. Russische vrienden, gelieve uw volledige naam; Braziliaanse vriend, gelieve ons uw CPF nummer. Bedankt (2) verzending Informatie Meestal, zullen wij uw artikelen binnen 7 dagen na bevestiging ofpaymment. Maar als sommige niet op voorraad of slecht weer of andere redenen, zullen wij contact met u bij de eerste keer, en je kan blijven wachten voor het of veranderen anderen kleur/stijl/te vervangen of terugbetaling. Verzendkosten: De meeste landen zijn gratis verzending door 24-uursmuseum.nl Standaard andE-PACKET Shippingmethod: Gebruiken We 24-uursmuseum.nl Standaard andE-PAKKET Verzending, Als u wilt gebruiken anderen, dit product zal niet worden uitgegeven, Kunt U begrijpen dat het ongemak voor u (3) betaling De huidige platform ondersteunt kopers betalen via credit card (RMB kanaal en de dollar kanaal), webMoney (WM), TT overschrijving, Western Union, Qiwi portemonnee, Brazilië Boleto, SOFORT Banking. (4) terugkeer & Terugbetaling Beleid Wanneer u de goederen, pleaseexamineit onmiddellijk of het overeenkomt met uw bestelling. als er iets ontevreden, neem dan contact met ons op te lossen problemen. Als u wilt ontvangen de items ruilen, u moet ons in 7 dagen na ontvangst van uw bestelling. Je moet de extra verzendkosten gemaakt en de items moeten worden bewaard in hun originele status. Als het product is al gedragen, zullen we niet langer bieden een terugkeer service omdat het heeft beïnvloed de tweede verkoop. Dank u voor uw begrip. (5) Feedback Als u niet tevreden met het product, neem onmiddellijk contact met ons en we zullen ons best doen om u helpen het probleem. Als u tevreden bent met het product, geef ons een 5 sterren Feedback! Uw lof zal ons grote aanmoediging. we zullen blijven verbeteren en bieden betere service aan onze klanten. Bedankt voor uw steun.

Tags: Goedkoop Toread vrouwen Broek Herfst Winddicht Wandelen Outdoor Wear Cross Country Bergbeklimmen Soft Shell Broek Broek Joggingbroek, Hoge Kwaliteit Toread vrouwen Broek Herfst Winddicht Wandelen Outdoor Wear Cross-Country Bergbeklimmen Soft Shell Broek Broek Joggingbroek, Chinese Wandelen Broek Leveranciers.