Compatibel Action Camera Brand: xiaomi yi
Materiaal: metal

• kenmerken:
    100% nieuw en hoge kwaliteit
    de camera beugel kan aan een helm terwijl een fiets en racing.
    het helpt rijders, racers en fietsers record hun elke momenten.
    neem uw shots om de volgende niveau met de arm 180 graden self foto schieten camera mount.
    lichtgewicht en duurzaam.
    specificaties:
    compatibel met: Voor Gopro Hero 5/4/3/3 +
    materiaal: PC + Rvs
    Arm lengte: Ca. 19 cm
    kleur: Zwart
    netto Gewicht: 45g
    pakket omvat:
    1 x Extension Arm
    1 x Gebogen Lijm Mount
    1 x Oppervlak Snelsluiting
    1 x Sticker
    1) We alipay, West Union, TT. Alle belangrijke creditcards worden geaccepteerd door beveiligde betaling processor ESCROW. 2) Betaling moet gemaakt binnen 3 dagen van order. 3) Als u \\ niet direct afrekenen na veiling, wacht een paar minuten en retry betalingen moet binnen 3 dagen. 1. WERELDWIJD VERZENDING. (Behalve sommige landen en APO/FPO) 2. bestellingen worden na betaling verificatie. 3. We alleen bevestigd om adressen. uw bestelling adres MOET uw verzendadres. 4. getoonde afbeeldingen zijn niet de werkelijke item en zijn voor uw referentie. 5. SERVICE TRANSIT is verstrekt door de drager en uitsluit weekends en feestdagen. kan transittijden variëren, vooral tijdens de feestdagen. 6. Als u niet uw zending binnen 45 dagen betaling, gelieve ons. wij de zending en u zodra mogelijk met een antwoord. ons doel is klanttevredenheid! 1. u 7 dagen om contact en 30 dagen om het terug de datum het was ontvangen. als dit item in uw bezit meer dan 7 dagen, het is beschouwd gebruikt en ZULLEN WE NIET GEVEN U Een TERUGBETALING OF VERVANGING. er zijn GEEN UITZONDERINGEN! verzendkosten is beer door zowel verkoper en koper in half. 2. Alle geretourneerde artikelen MOETEN in de originele verpakking en MOET u ons de scheepvaart tracking-nummer, specifieke reden voor de terugkeer, en je po #. 3. zullen Wij UW VOLLEDIGE WINNENDE BOD BEDRAG, bij ontvangst van het item in originele staat en verpakking met alle onderdelen en accessoires inbegrepen, NA ZOWEL Koper ALS Verkoper de transactie te annuleren van 24-uursmuseum.nl. OF, je kan kiezen om een vervanging. 4. zullen We alle verzendkosten als het product () is (zijn) niet als geadverteerd. 1. 12 maanden fabrieksgarantie voor defecte items (exclusief artikelen beschadigd en/of misbruikt na ontvangst). accessoires komen met een 3-month garantie. 2. Defecte items MOET WORDEN gemeld en geretourneerd binnen de garantieperiode (en in de originele verpakking, als mogelijk). u moet ons vertellen wat het defect is en geef ons uw ordernummer. WE NIET REPARATIE OF VERVANGEN ITEMS MET EEN VERLOPEN GARANTIE. u akkoord met alle bovenstaande genoemde beleid bij bestelling op 24-uursmuseum.nl! wij handhaven hoge normen van uitmuntendheid en streven naar 100% klanttevredenheid! Feedback is erg belangrijk Wij verzoeken u contact onmiddellijk VOOR u ons neutrale of negatieve feedback, zodat we naar tevredenheid adres uw zorgen. het onmogelijk om vraagstukken als we niet weten over hen!

Tags: Goedkoop Motorcycle Fietshelm Verlengarm Stok Mounts Lijm Voor Xiaomi Yi 4 k SJ4000 Gopro Go Pro Hero 5 4 3 Accessoires, Hoge Kwaliteit Motorcycle Fietshelm Verlengarm Stok Mounts Lijm Voor Xiaomi Yi 4 k SJ4000 Gopro Go Pro Hero 5 4 3 Accessoires, Chinese Sport Camcorder Gevallen Leveranciers.