R025 14mm Zeskantmoer een manier lager VX 28 Nitro Motor Trek Starter RC AUTO

Deel: R025
    deel Naam: Zeskantmoer een manier lager
    Hex diameter: 14mm
    raadpleeg instructie voor de onderdeelnummer en foto
    inhoud: 1 x Zeskantmoer een manier lager
    raadpleeg instructie voor de onderdeelnummer en foto. dan niet negatieve direct als iets, gelieve ons eerst, wij helpen u lossen het, dank u. betaling: 1. We alipay ACCOUNT ALLEEN 2. Item zal schip naar de alipay rekening verzendadres als geen speciale aantekeningen van koper. 3. Als geen betaling komen in 7 dagen na item ended. verzending Beleid 1. We schip wereldwijd met flat rate verzending door ChinaPost Kantoor. 2. we uw verzendadres ingediend op 24-uursmuseum.nl als het afleveradres voor de merchandise. 3. Als u wilt veranderen de adres, gelieve ons ONMIDDELLIJK na uw betaling. 4. Alle items zijn verzonden binnen 48 uur van ontvangen betaling. (Niet inclusief weekends en openbare feestdagen) 5. levertijd is rond 8-25 business dagen meeste landen: naar Verenigde Koninkrijk 10-45 dagen Australië 6-45 dagen VS 8-25 dagen meeste landen in Europa 10-45 dagen naar Italië/Canada 3-5 weken 6. Als de piek verzending, levertijd heeft verhoogd in sommige gebieden /Terugbetaling 1. Alle terugkeer items moet terug in 3 dagen tellen vanaf de dag van levering en Ziet ons via 24-uursmuseum.nl bericht binnen 2 dagen tellen vanaf de dag van levering. 2. Elke late kennisgeving van terugkeer, en we zullen niet bieden de terugkeer en terugbetaling diensten. 3. Alle items moet terug in originele staat met alle doos en accessoires. 4. Koper moet alle items terugkeer verzendkosten, belasting, rechten, etc. 5. Voor geld terug terugbetaling: verzendkosten en verzekering kosten zijn NON-REFUNDABLE, en er een 10% restocking kosten toepassen op alle geld terug terugbetaling in elke reden. 6. Geen claims op alle schade op item outerbox veroorzaken door de verzending koeriers. 7. Alle terugkeer defecte items, wij controleren en onderzoeken de defecte. 8. Als de defecte veroorzaken door Menselijk schade, water schade, drop off schade en in-correctable behulp, alle reparatie kosten heeft beer de koper. Feedback 1. We automatisch positieve feedback om elke koper die de transactie afgerond en ons positieve feedback. In het onwaarschijnlijke geval u niet tevreden met de transactie, vriendelijk contact ons om eventuele problemen er alvorens feedback. wij antwoorden u ASAP via TradeManager bericht. We doen ons best om u tevreden. (negatieve feedback is NIET de wijze oplossing om eventuele problemen) 2. Als u planning om ons een neutrale/negatieve feedback/Lage score feedback vanwege uw slechte koopervaring met ons, gelieve ons op elk moment om zo clear up uw ontevredenheid en het probleem. Contact ons u welkom om ons in mijn TradeManager bericht. gelieve contact ons door e-mail zoals TradeManager bericht is de beste manier om beschermen zowel partijen. zal u helpen bij elke mogelijke manier En streven om alle e-mails binnen 24-48 uur.

Tags: Goedkoop R025 14mm Zeskantmoer een manier lager VX 28 Nitro Motor Trek Starter RC AUTO, Hoge Kwaliteit R025 14mm Zeskantmoer een manier lager VX 28 Nitro Motor Trek Starter RC AUTO, Chinese Onderdelen & Accessoires Leveranciers.