NIEUWE ENRON HSP Racing Schaal RC 1:16 Auto Onderdelen Rear Shock Tower 82817

Four-wheel Drive Attributes: Assemblage
Remote Control Peripherals/Devices: Rear Shock Tower
Upgrade Parts/Accessories: Rear Shock Tower

• Kenmerken: 100% Brand New Deel No: 82817 Deel Naam: Rear Shock Tower Raadpleeg de handleiding voor het onderdeelnummer en de foto
    Wij verzenden wereldwijd met vast tarief verzendkosten door CHINA Postkantoor, Als je wilt post door EMS, DHL of UPS, neem dan contact ons. Wij zullen uw verzendadres ingediend op 24-uursmuseum.nl als het afleveradres voor de goederen. Als u wilt het adres te wijzigen, neem dan contact met ons DIRECT na uw betaling. Alle items worden verzonden binnen 48 uur na ontvangst van betaling (niet inclusief weekends en feestdagen)
    Wij accepteren ALIPAY ALLEEN, item zal het schip naar de 24-uursmuseum.nl verzendadres als geen speciale aantekeningen van koper. Als geen betaling aankomen in 7 dagen na item afgelopen.
    Alle terugkeer items moeten terug in 3 dagen tellen vanaf de dag van levering en Ziet ons via bericht binnen 2 dagen tellen vanaf de dag van levering.
    Elke late opmerking van terugkeer, en we zullen niet de terugkeer en terugbetaling diensten.
    Alle items moeten terug in originele staat met alle doos en accessoires.

Tags: Goedkoop NIEUWE ENRON HSP Racing Schaal RC 1:16 Auto Onderdelen Rear Shock Tower 82817, Hoge Kwaliteit NIEUWE ENRON HSP Racing Schaal RC 1:16 Auto Onderdelen Rear Shock Tower 82817, Chinese Onderdelen & Accessoires Leveranciers.