Kleur: 1pcs, 2pcs, 5pcs
Weight: 20g /pcs
Material: Plastic

• Feature: 100% nieuwe en duurzame
    gemaakt van hoge kwaliteit materiaal
    maken uw RC auto meer cool en aantrekkelijk
    opmerking: De stijl en kleur is niet kan kiezen, sturen we willekeurig, overweeg zorgvuldig
    specificatie:
    Size van Skateboard: 9.5*2.5*2 cm
    hoeveelheid: 1 ST (de stijl en kleur is willekeurig)
    pak voor: 1/10 RC Crawler
    pakket Lijst:
    1 * Mini Skateboard
    onze Voordeel > > > boven 3 stks, 5% off Real Gratis Verzending met Tracking nummer snelle Parpare in 48 uur echte Product > > Klanttevredenheid aarzel niet om contact als u vragen of opmerkingen voor of na uw aankoop. We zijn toegewijd aan uw 100% tevredenheid. betaling er vele betaalmethoden beschikbaar, betalingsvoorwaarden toegestaan gemaakt worden door Escrow, Visa, MasterCard, Moneybookers, Western Union, Bankoverschrijving enzovoort. u kunt een methode die het meest handige voor u. om uw belangen, zal uw betaling tijdelijk worden gehouden door 24-uursmuseum.nl, en zal niet worden vrijgegeven aan ons totdat u uw bestelling en zijn tevreden. als je niet weet hoe het geld betalen, zie deze link: http://help.24-uursmuseum.nl/payment_method.html verzending schip in 2 werkdagen na betaling juiste lagere douane waarde is geaccepteerd te schrijven op factuur voorkomen betalende invoerbelasting voor koper. Feedback wij handhaven hoge normen van uitmuntendheid en streven naar 100% klanttevredenheid! Feedback is erg belangrijk Wij verzoeken u contact onmiddellijk Voor u ons neutrale of negatieve feedback, zodat we naar tevredenheid adres uw zorgen. het onmogelijk om vraagstukken als we niet weten over hen.

Tags: Goedkoop Mini Vinger Skateboard Toets Griffbrett Grappige Speelgoed TRX 4 SCX10 D90 Wraith, Hoge Kwaliteit Mini Vinger Skateboard Toets Griffbrett Grappige Speelgoed TRX-4 SCX10 D90 Wraith, Chinese Onderdelen & Accessoires Leveranciers.