Merknaam: BIUTF
Aritkeltype: Headwear
weight: 1.5g/pc
color: 33 color Available
Bow Size: 5.5cm*2.8cm (2.2*1.1'')
Material: Ployester

• FAQ:
    Q: Kan IK kiezen kleuren?
    A: Ja, please comment kleur nummer en reageert hoeveelheid wanneer je bestelling plaatst. U kan sturen als dit: #1-3 stks, #2-10 stks, #5-6 stks etc. ......
    Q: hoeveel moet IK kopen om gratis Express verzending?
    EEN: Dat hangt. $100 is ok als je uit Noord-amerika, oost Europa, Zuidoost-azi Ë. Andere afgelegen landen, gelieve ons te raadplegen voordat u de betaling!
    Opmerking: Er hebben een beetje verschilt van elk stuk vanwege handgemaakte, C Olors kan iets afwijken als gevolg de monito R, Neem contact met ons als er problemen, dank u! U kunt de kleuren, zo niet, zullen we mix . Kies de kleuren van hier en vertel ons de kleuren' NUMMER & HOEVEELHEID :
    1. we meestal accpet betaling via
    2. zorg ervoor dat uw afleveradres correct is voordat u een betaling
    3. uw geld is veilig in 24-uursmuseum.nl account, maak een bevestiging op 24-uursmuseum.nl en het geld nadat de goederen wordt ontvangen.
    Verzending

Tags: Goedkoop Groothandel 1000 stks/partij Emboridery Glitter Pailletten Boog Knoop Hoofddeksels Tie Accessoires 33 Kleur voor Kiezen HDJ119, Hoge Kwaliteit Groothandel 1000 stks/partij Emboridery Glitter Pailletten Boog Knoop Hoofddeksels Tie Accessoires 33 Kleur voor Kiezen HDJ119, Chinese Haaraccessoires Leveranciers.