Merknaam: BIUTF
size: diameter
weight: 3.7g/pcs
is_customized: Yes

• 1) kleur: 20 Kleur voor kiezen (Zoals foto )
    2) materiaal: chiffon
    3) gewicht: 3.7 g/stuk
    4) maat: diameter: 7 cm (2.76 '')
    Staat u 1-2 cm verschilt als gevolg van handmatige meting en handgemaakte, de bovenstaande afmetingen zijn alleen voor referentie. Bedankt :)
    Foto's en een subtiel kleurverschil in natura is normaal!
    1. we meestal accpet betaling via
    2. zorg ervoor dat uw afleveradres correct is voordat u een betaling
    3. uw geld is veilig in 24-uursmuseum.nl account, maak een bevestiging op 24-uursmuseum.nl en het geld nadat de goederen wordt ontvangen.
    Verzending
    1. we verzending van al onze producten wereldwijd binnen 48 uur door EMS/DHL/of China post/Hongkong post
    Verzending manier Delivey Keer Hongkong post/china post 15-25 werkdagen EMS 5-9 werkdagen DHL 3-4 werkdagen 2. Sometimes het kan tot 30 werkdagen dute strenge maat Inspectie.
    Terugkeer 1. voor elke reden, u niet tevreden met de items, we accpet terug en uitwisselingen binnen 7 dagen na ontvangst van uw item en u zal ondernemen de terugkeer verzending kosten, wij zullen uw terugkeer verzoek binnen 2-5 dagen nadat wij het geretourneerde artikel. 2. als het item defect is, vertel ons onmiddellijk om voor vervanging of reparatie. als een vervanging niet beschikbaar is, dan een terugbetaling zal worden uitgegeven met de oorspronkelijke betaalmethode.

Tags: Goedkoop DHL Gratis Groothandel 500 stks/partij Hot Nieuwe Boutique Hoofd Chiffon Bloem GEEN Clip 20C In Voorraad Voor meisjes Hoofdbanden Accessoire TH11, Hoge Kwaliteit DHL Gratis Groothandel 500 stks/partij Hot Nieuwe Boutique Hoofd Chiffon Bloem GEEN Clip 20C In Voorraad Voor meisjes Hoofdbanden Accessoire TH11, Chinese Haaraccessoires Leveranciers.